tiistai 1. syyskuuta 2015

It's a new day in America

Aloin tässä parina viime päivänä aattelleen kuinka tää mun elämä täällä alkaa tässä pikku hiljaa tuntuun ihan arjelta. Näist koulupäivistä on jo alkanu tulee rutiinia. Aikasiin kouluaamuihin en oo viä tottunu täysin:D Koulu kun alkaa joka aamu 7.20, mutta onneksi loppuu jo 14.20 (2.20pm) ja keskiviikkosin 13.35 (1.35pm). Eilen taisi olla ensimmäinen päivä ku en eksynyt yrittäessäni löytää luokkia (ei siihen mennyt kun 2 viikkoa). Kuitenkin saan edelleen kokea meilkein pävittäin jotain uutta ja se onkin ehkä kaikken parasta täällä olossa ainakin tällä hetkellä. Olen tässä lähiaikoina käynyt esimerkiksi ensimmäisissä American Football ja Baseball peleissäni, kivoja kokemuksia kyllä molemmat!


Tais olla mun ensimmäinen viikonloppu täällä ku mun hostäiti vei mut Lewis&Clack -museoon, Missouri -joelle ja kierteleen sellasta vanhaa korttelia tai oikeastaan sen pääkatua. Tykkäsin kyllä rakennusten vanhanaikasesta rakennustyylistä ja siitä kuinka katu oli tehty punaisista tiileistä.












Käytiin myös tosi sulosessa jäätelö/soodapaikassa. Siellä oli sellanen tosi kiva tapa, että jäätelömakuja sai ensin maistaa ennen kuin valitsi. Näin sai tehdä myös ruokakaupassa liha- ja juustotiskillä, miksei Suomessa ole näin? (Tai sitten on mutta en vaan oo tienny:D)




Love, Ilona


2 kommenttia:

  1. Ompa hienonnäköistä ja sun ottamat kuvat on niin hyviä. Minkä maun valitsit? Tsemppiä aamuherätyksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja kiitti:) Otin maun nimeltä Shipwreck, siinä oli vaniljajäätelöä, karamellikastiketta ja manteleita, nam! Ja kiitos kyllä ne pikku hiljaa alkaa helpottaa!

      Poista