sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Photos Along the Way


Viime perjantaina oli homecoming football -peli, josta tämän ensimmäisen kuvan otin. Meidän koulu voitti pelin, lukemista en ole varma, koska lähdin pois kesken pelin. Toinen kuva onkin ensimmäsestä baseball -pelistäni ja kannustamamme joukkueen nimi oli Rivercity Rascals.


Suomiedustusta! Meillä oli koulussa spirit -viikko, johon sisältyi pukeutumisteema jokaiselle päivälle. Maanantain teemana oli Around the World joten päätin lähteä edustamaan Suomea. Tein pari viikkoa sitten perheelleni makaroonilaatikkoa ja kyllä aikana kaikki sanoi tykänneensä!:)


Käytiin pari viikkoa sitten vesipuistossa oli kyllä hauska päivä. En tiedä olinko ennen edes käynyt tälläisessä ulkona olevassa. (Hostperheeni sai jotenkin suostuteltua minut tuohon vesoliukumäkeen:D). Siitä puheen ollen käytiin käväisemässä Six Flags huvipuistossa viime viikolla ja kuvan vuoristoradassa tuli käytyä.


Täällä ollessa on on ollut kiva päästä kokemaan eläimien kanssa asumista, siitä löytyy kyllä hyviä ja huonoja puolia:D Oikealla on kuva eräästä koirapuistosta, jossa käytiin hostäitini ja hänen koiransa kanssa.


Tässä on yks kuva mun huoneesta, jonka taisin ottaa ekana päivänä (matkalaukusta päätellen:D).


Ja tässä vielä näkymä meidän etupihalta. Nää Amerikkalaiset talot on kyl niin nättejä!:)

Love, Ilona





4 kommenttia:

  1. Kiva postaus, oonkin jo oottanut innolla uutta. Toi makaronilaatikko näyttää niin hyvältä. Onko Mia sun Conversessa kiinni? Hyvä Suomi asu =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se siinä vaan makoili mun jalan päällä ja kiitti:)

      Poista
  2. Tosi kivoja kuvia ja näytät hyvältä Suomi-asussa! Onpa hurja vuoristorata!

    VastaaPoista