perjantai 4. syyskuuta 2015

Meet me in St. Louis

Viikko sitten pääsin vihdoinkin käymään St.Louisissa hostäitini ja siskoni kanssa. Tää kaupunki oli niin erilainen kun mitä oon ennen nähnyt! Meidän niinsanottu päävierailukohde oli, mikä muukaan, kuin the Gateway Arch. Se oli kyllä varmaan yksi upeimmista nähtävyyksistä mitä oon nähnyt! (Huono puoli oli se, että sen ympäristö oli täysin remontissa joten taiteellisten kuvien ottaminen siellä juurella ei oikein onnistunut). Kuitenkin se oli upeeta päästä sinne kaaren päälle, joka oli 192 m korkea! Ne maisemat sieltä huipulta oli kyllä niin hienot.


Löysin netistä niin osuvan quoten kuvaan näitä kokemuksia:
"It's better to see something once, than hear about it a thousand times.."


Ylös meneminen tälläisellä pienellä ja ahtaalla hissillä vähän jännitti alussa, mutta se oli todellakin sen arvoista päästä ihailemaan näitä maisemia. Ajattelin vaan sitä kuinka tää on suomalaisen suunnittelema, että kai sen sitten pitää olla turvallinen:D











Oli kyllä upee päivä ja taas sitä saa vaan olla niin kiitollinen, että on päässyt kokemaan jotain näinkin hienoa! Olen taas todellakin taas yhtä kokemusta rikkaampi!
Love, Ilona







4 kommenttia:

  1. Aivan mahtavan näköinen paikka, mäkin haluan tonne joskus.

    VastaaPoista
  2. terveisii multa ja äskön ovella käyneeltä jarpalta äikäntunnilt kylmästä ja koleesta rellusta <3 tuol näyttää nii ihanalta,en ehkä kestä suomee D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti teitä oliki jo ikävä;) Oisimpa voinu ottaa sut mukaa<3

      Poista