lauantai 18. heinäkuuta 2015

26 days to go: Waiting and packing

Hei taas! Tässä sitä ollaan alle kuukausi ennenkuin lähden kohti Amerikkaa. Aloin jo tässä yks päivä miettiin mitä pakkaan mukaan ja tekee listoja:D Silti on vaan jotenkin niin vaikea kuvitella että on lähdössä ja että kuukauden päästä olen toteuttamassa unelmaani maailman toisella puolella! Lähiaikoina on alkanut miettiä sitä kysymystä minkä monet ovat minulta kysyneet eli "Jännittääkö?" ja nyt on pakko vastata myöntävästi:D Mutta suurimmaksi osaksi se jännitys on sellaista innostuneisuutta ja positiivista muutenkin.
 Eniten tällä hetkellä odotan sitä alkuorientaatioleirille pääsyä, joka minulla on ennen kuin tapaan edes hostperhettäni. Jotenkin ihana ajatus päästä tapaamaan ympäri maailmaa  tulleita ihmisiä, jotka ovat samassa tilanteessa ja kokevat varmasti samanlaisia tunteita. Minulle on myös kerrottu kuinka siellä voi tavata juuri sellaisia ihmisiä, joista saa tukea vuoden aikana, koska he tietävät miltä sinusta tuntuu.


Yksi asia vielä miksi halusin alkaa pitämään tätä blogia on se, että pidän valokuvaamisesta. Tässä nyt sitten näkyy mihin pitäisi pakata elämänsä, tai ainakin se mitä kokee tarvitsevansa vuoden aikana. Ja niinkuin sanoin tiedän jo aika paljolti mitä kaikkea pakkaan. Tälläsenä järjestelmällisenä ihmisenä on vaikea kuvitella, että jättäisin pakkaaamisen (suunnittelun) kokonaan viimeisiin iltoihin..:D Se kysymys tässä onkin, että miten saan sen kaiken mahtumaan yhteen matkalaukkuun ja sitten käsimatkatavaroihin?


Tästä se odotus vasta alkokin:D En oikeen osaan sanoo tuntuuko se kun aloin näitä rastittaan kaukaselta vai ei. 74 neljä päivää siitä kuitenki taitaa olla. Mutta oishan se aika aina nopeemminki voinu mennä. 
 Mun huoneestakin aika hyvin huomaa minne menemisestä oon unelmoinu jo ties kuinka kauan. Voisinhan mä varmaan tästä maavalinnasta ehkä vielä tarkemmin kertoa.


Mutta nyt kuulemisiin ja kirjotettelen vielä sitten lähempänä lähtöä. Jos tulee jotan mieleen niin aina voi kysyä vastailen ihan mielelläni:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti